IMPORTANT: Per accedir als fitxer de subversion: http://acacha.org/svn (sense password). Poc a poc s'aniran migrant els enllaços. Encara però funciona el subversion de la farga però no se sap fins quan... (usuari: prova i la paraula de pas 123456)

Flash

Es pots instalar directament amb l'asistencia del instalador de plugins del firefox. A nivell d'usuari els plugins estan a la carpeta

 ~/.mozilla/plugins
  ó
 ~/.mozilla/firefox/plugins

Per exemple el plugin de flash s'instala a

~/.mozilla/firefox/plugins/libflashplayer.so

Java

Multimedia

Hi ha diversos paquets que proveixen de multimedia o plugins als navegadors firefox i mozilla ( mozilla-mplayer, mozilla-acroread, etc.). El firefox a ubuntu porta per defecte com a plugin el totem que tot e instalar els codecs w32 no és capaç d'executar quicktime o altres formats propietaris (veure el link RestricetedFormats de la wiki d'Ubuntu). El mplayer en canvi si que els reprodueix (i funciona per defecte amb firefox).

Si eliminim totem també em d'eliminar ubuntu-desktop cosa que no és recomanable. Una opció alternativa per desactivar totem com a plugin del firefox i utilitzar mplayer és:

 $ sudo apt-get install mplayer-586 (o k6,k7 o la plataforma que desitgem) mplayer-fonts mozilla-mplayer
 $ Eliminar (millor fer una copia de seguretat) els fitxers libtotem* de la carpeta
 /usr/lib/mozilla-firefox/plugins

Altres

Per a Linux no hi ha suport per a Quicktime, Shockwave o Windows Media Player. Tot i axi Quicktime i windows media player es poden visualitzar descarregantlos previament (semblant al que pasa amb real player). Cal tenir els codecs instalats.

Links

  1. Pàgina oficial firefox: https://pfs.mozilla.org/plugins/
  2. Restricted Formats a la wiki d'Ubuntu