IMPORTANT: Per accedir als fitxer de subversion: http://acacha.org/svn (sense password). Poc a poc s'aniran migrant els enllaços. Encara però funciona el subversion de la farga però no se sap fins quan... (usuari: prova i la paraula de pas 123456)

IMPORTANT: Sembla que el tema de les fonts Dejavu Sans Condensed que no funcionen a Ubuntu va per llarg (i fins i tot per molts no és pas un error de les ttf-dejavu sinó que és error de les aplicacions que no interpreten bé les fonts)

PER AQUEST RAÓ EM PASSARÉ A UTILITZAR LA FONT FREESANS, QUE ÉS SIMILAR A LA FONT QUE UTILITZAVA FINS ARA I SEMBLA QUE NO DONA ELS ERRORS QUE M'ESTAN DONANT LES FONTS DEJAVU SANS CONDENSED


Afegir les fonts al sistema

Les transparències utilitzen les fonts lliures DejaVU, sobretot la font DejaVu Sans Condensed, molt semblant tipogràficament a Arial. Aquestes fonts estan disponibles per defecte a Ubuntu i amb Openoffice 2.0 però si no les teniu les podeu descarregar Descarrega les fonts en format zip:

http://acacha.org/~sergi/

Abans:


aquí.

Un cop descarregades les fonts (estan comprimides en un fitxer zip), les haureu de descomprimir i afegir-les a les fonts del sistema. Si esteu a Gnome ho podeu fer amb els gestor de fitxers Nautilus (Menú Llocs/Carpeta d'inici).

Per descomprimir podeu utilitzar el menú contextual (botó dret), l'opció Extreu ací:

Fitxer:Fonts1.png

Per afegir les fonts seleccioneu tots els fitxers descomprimits, els copieu els enganxeu a l'ubicació especial del sistema anomenada fonts:///:

Fitxer:Fonts.png

Recursos:

Script

$ mkdir fonts
$ cd fonts
$ wget http://acacha.dyndns.org/~sergi/fontsDejavuCorrectes.tar.gz
$ sudo tar zvxf fontsDejavuCorrectes.tar.gz -C /
$ sudo dpkg-reconfigure fontconfig

Problemes amb DejaVu Sans Condensed a Ubuntu Feisty