IMPORTANT: Per accedir als fitxer de subversion: http://acacha.org/svn (sense password). Poc a poc s'aniran migrant els enllaços. Encara però funciona el subversion de la farga però no se sap fins quan... (usuari: prova i la paraula de pas 123456)

Text exemple

Festa de presentació de la nova Ubuntu 8.10 (Intrepid Ibex)

El proper dissabte 29 de novembre tindrà lloc a la vila d'Amer (comarca de La Selva) una festa de presentació de la nova versió de la distribució de GNU/Linux Ubuntu, la 8.10, que porta per nom "Intrèpid Íbex". Podeu veure la ubicació exacta del local de la festa a continuació:

http://tinyurl.com/6agjbt

I consultar el programa a:

https://wiki.ubuntu.com/InstallIntr%C3%A8pid

La festa consistirà de diverses xerrades, jocs i altres activitats que s'aniran succeint durant tot el dia, en paral·lel amb una "Install Party" en la qual s'oferirà suport tècnic a totes aquelles persones que vulguin instal·lar-se aquest sistema operatiu als seus ordinadors.

Si teniu pensat anar a alguna de les activitats, i/o quedar-vos a dinar, és molt recomanable que us inscriviu en aquest formulari, per tal de poder fer una previsió més acurada dels assistents.

Us hi esperem o, si mes no, us preguem que feu difusió d'aquest esdeveniment a les persones i/o entitats que cregueu que hi puguin estar interessades.

Llistes de distribució

Consulteu una llista de llistes relacionades amb el programari lliure a:

LUGs locals (Linux User Grups)

Altres

Webs

Enviar correus a llista de coneguts i amics

Obvi?

Recursos