IMPORTANT: Per accedir als fitxer de subversion: http://acacha.org/svn (sense password). Poc a poc s'aniran migrant els enllaços. Encara però funciona el subversion de la farga però no se sap fins quan... (usuari: prova i la paraula de pas 123456)

Acacha Wiki NO DÓNA CAP GARANTIA DE VALIDESA

Acacha Wiki és una wiki col·laborativa de contingut obert en línia, és a dir, una associació voluntària d'individus i grups que estan desenvolupant un recurs comú de coneixement humà. L'estructura del projecte permet a qualsevol amb una connexió d'Internet canviar el seu contingut. Tingueu en compte que res trobat aquí no s'ha ressenyat necessàriament per professionals amb la perícia que s'exigeix per donar la informació completa, acurada o fiable.

Això no vol dir que no trobareu a Acacha Wiki informació valuosa i acurada, al contrari, la major part ho és. Tanmateix, Acacha Wiki no pot garantir la validesa de la informació. El contingut actual de qualsevol article pot ser que s'hagi canviat, vandalitzat o alterat per algú l'opinió del qual no es correspon amb l'estat de coneixement en els camps pertinents.

Cap revisió formal per experts

Estem treballant en maneres de seleccionar i destacar versions fiables d'articles. La nostra comunitat activa disposa d'eines de supervisió com el Special:Recentchanges i Special:Newpages per controlar continguts nous i canviants. En qualsevol cas, Acacha wiki no és revisada uniformement per grups d'experts; mentre els lectors poden corregir errors o participar en grups informals d'avaluació, no tenen cap obligació legal de fer-ho i per tant tota la informació llegida aquí es fa sense cap garantia per a cap propòsit o ús en absolut. Fins i tot articles que han estat revisats per lectures informals d'avaluació o els articles destacats poden haver estat editats més tard inadequadament, just abans que els vegeu.

Cap dels autors, col·laboradors, patrocinadors, administradors o qualsevol altre associat a Acacha Wiki no es pot fer responsable en cap cas de l'aparició de qualsevol informació no acurada o difamatòria o de l'ús que feu de la informació continguda o enllaçada des d'aquestes pàgines web.

Cap contracte; llicència limitada

Si us plau, assegureu-vos d'entendre que la informació que es proporciona aquí es dóna de franc, i que no es crea cap classe d'acord o contracte entre vós i els propietaris o usuaris d'aquest lloc, els propietaris dels servidors, els col·laboradors de Acacha Wiki, qualsevol administrador del projecte, sysops o qualsevulla lligat amb aquest projecte o projectes germans està subjecte a les vostres reclamacions dirigides contra ells. Us donam una llicència limitada de copiar tot el que hi ha en aquest lloc; això no crea ni implica cap responsabilitat contractual o extracontractual per part de Acacha Wiki o qualsevol dels seus agents, membres, organitzadors o uns altres usuaris.

No hi ha cap acord o contracte entre vós i Acacha Wiki quant al seu ús o modificació de la informació més enllà de la llicència de Creative Commons Reconeixement i Compartir-Igual 3.0 (CC-BY-SA) o la Llicència de Documentació Lliure de GNU (GFDL); ningú a Acacha Wiki és responsable del fet que algú canvii, editi, modifiqui o tregui qualsevol informació que hàgiu posat a la Acacha Wiki o qualsevol dels seus projectes associats.

Marques registrades

Qualsevol de les marques registrades, marques comercials, drets de disseny, drets personals o drets similars que s'esmenten, s'utilitzen o se citen als articles de Acacha Wiki són propietat dels seus respectius propietaris. El seu ús aquí no implica que els pugueu utilitzar per a cap altre propòsit que per aquell ús, o un ús informatiu similar, al contemplat pels autors originals d'aquests articles a Acacha Wiki sota l'esquema d'autorització de GFDL. Llevat que es manifesti explícitament, els llocs web de Acacha Wiki no donen suport ni estan associats amb cap dels titulars de qualsevol d'aquests drets, i com a tal la Acacha Wiki no es pot concedir cap dret per utilitzar cap material protegit. El vostre ús de qualsevol propietat intel·lectual o similar és sota la vostra pròpia responsabilitat.

Jurisdicció i legalitat del contingut

La publicació de la informació trobada a la Acacha Wiki podria violar les lleis del vostre país o jurisdicció des del que accediu. La base de dades de la Acacha Wiki s'emmagatzema en un servidor de Catalunya. La Llei del vostre país o jurisdicció podria no protegir o permetre la mateixa llibertat d'expressió o de distribució. La Acacha Wiki no promou la violació de cap llei; i no es pot fer responsable de cap violació d'aquestes lleis tant si enllaceu amb aquest lloc o si useu, reproduïu o publiqueu la informació continguda aquí.

Cap consell professional

Si heu de menester assessorament específic (per exemple, mèdic, legal, financer, o de gestió de riscs) si us plau, cercau un professional que hagi estat llicenciat o que tingui els coneixements en l'àrea en qüestió.